Tuesday, December 16, 2008

sabtu ke pej.Pos

pimp myspace profile
sabtu tu kami ikut abah pegi kedai moto nak pegi amik road tax. renew road tax motornye, seb baik amoi kedai tu remind abah suh redeem duit subsidi, kalo tak, lansung tak ingat pasal tu. betapa lengangnye pej. pos sg besi di hari sabtu. haziq jadi raja dlm post opis ni.. ke sane ke mari sesuka hati sambil makan kismis.. yg kelakanye En. Abah ni kan, still tak ingat address rumah.. rasenye dah 5 thn duduk kat sini. Masih tak ingat alamat rumah sendiri.. bila isi alamat rumah kompem menanye saya..
okey la tu, dapat gak duit terlebih.. bulehh masuk kat mane yg kurang..

5 comments:

atty's said...

Singgah sat

Fara said...

ita, dh lain nampak post opis sg besi nih. dulu mcm buruk je. ita duk sg besi ye...?? dulu fara pun sewa kat flat warna warni yg 15tgkt tuh. bapak sedara fara ada duk kt bomba sg besi. hehehehe

Ietams said...

kak ty,
singgah je ler.. kalo tau k.ty ade gi kenduri ceeramoon, kompem jumpe²

fara,
saya dok bdr Tasik Selatan Tasik Height.. dekat je dgn sg besi..mmg dah lawa sejak renovate tgh tahun lepas

Fara said...

owh tasik height...tahu sgt area tuh tp dh lama tak pegi sg besi. rindu kat laksa kt pasar mlm hr rabu tu n nasi ayam jln merdeka. huhuhu

Ietams said...

ye ke.. saye jarang ke psr ari rabu tu.. tak tau sgt ape yg spesel situ..

Sensasi nya..,

Us together..