Thursday, December 4, 2008

KFC

pimp myspace profile
sebabkan keje yg melambak 2-3 hari ni,.. mood pun x berapa best tambah lagi malas nak masak tu yg lebih..
selasa malam ajak En Abah & haziq pg KFC lepas balik keje tuu.. dari kat opis dah terbayang² ayam goreng KFc & nasi ayamnye yg very the mabeles..
sesampainye di KFC, nasi ayamnye sudah habess!!.. keciwa juga rasenye..
saye pun tak makan mane.. cume jadi peneman abah & haziq saje..layan dorang dua mamam je la..,
memula tu kan haziq jual mahal.. tak ingin pun dia nak makan ayam tu..tapi bile sekali pegang drumstick, terus licin di gigit².. ha baru tau sedap kan,..

2 comments:

naz ilyn said...

Salam kenal...

ayam kfc... nyammm...
budak2 memang suka ayam kfc... kalau buat sendiri kat rumah pun boleh gak... beli jer tepung goring ayam...

Ietams said...

salam kenalan juga dari saya..
anak saye tak suke ayam kfc tu.. dia suka nasinye aje..
ni kire 1st time dia makan ayam tu

Sensasi nya..,

Us together..