Wednesday, December 17, 2008

ke PC Fair lagi..

pimp myspace profile
lepas pegi kenduri kawen si ceeramoon tu, saye balik singgah rumah dulu..
baju kan dah basah lencun, kene le tuko baju nye.. senang sket nak bersesak kat PC Fair tu.
memang confirm la ramai org pegi pc fair tu kalo ade pc fair, konfirm jalan ke klcc akan jadi sesak yg amat.. kalo acik haziq ade, buleh pinjam season pass dia.. hermm.. ape kan daya, acik tak balik lagi..huhuhu.. tepaksa bersesak sejam lebih.. kami parking keter kat open air saje,yg dekat area masjid klcc. ABah haziq kate malas nak besesak lelame kat dlm klcc nye parking
kalo dah park kat open air, dah tentu le kene menapak ke KLCC tu kan.. takpe la, amik yg positif je le.. menapak ni kite fikirkan macam exercise utk sehat & kurus, kompem tak rase beban (tapppiiiii!! Ya Allah mengah gile rase, jalan jenjauh ni wehh..) sambil tu singgah amik gamba sat.. sempat lagi... fuhhh ! memang ramainye umat manusia kat dlm convention centre nihh.. dah kate dah! asal PC Fair tibe, kompem penuh org.. tah datang dari mane dorang nih..
gambo atas ni saye amik mase En Abah tgh adjust dianye "bende impian".
ewahh En. Abah! SUKE Lerr tuhh! dpt PDA impian.. oh yer, PDA ni pon kire macam hadiah besday saye kat En. Abah..
mamat cino ni malu-malu alah pulak bile saye amik gamba dia. Tapi tayang gak muke.. En Abah buleh lagi sakat mamat tu, "Habeslah U, my wife nak letak u punya muka dalam Blog"
ni la romannye pda phone En Abah sambar kat PC Fair.., ops! saye pun ade beli brg impian saye kat PC fair ni juga tau.. takpe-takpe, lenkali saye tepek hasil yg di hasilkan dari "barang" saye tu..
En Abah tak kasik saye gune lagi "barang" saye selagi saye tak khatam bace manual.. tu semua le tuh! En Abah dah malas nak jadi kaunter pertanyaan saye. huhuhuhu..

4 comments:

atty's said...

cantek nya gadget hah..
beli apa tu..

Ietams said...

hihihi

Fara said...

pda impian ku jua, tp lum ada modal nk sambar :(

Ietams said...

ha.. tarik napas dlm², tekadkan impian..:p

Sensasi nya..,

Us together..