Tuesday, December 2, 2008

bile terjumpa lagi

pimp myspace profile
patutnye dari dulu tepek gamba si zehan ni.. tapi akibat dr kerja yg merimbun.. dari sehari ke dua tiga hari tertunda..
hari ni pon patutnye tak ber updet.. tapi dah rase overload sgt dah mata & pemikiran ku ini..
(kes thailand nye airport meng stuck kan segala-galanya..)
dari bertukar rupa, baik saye meng refreshkan sket diri sendiri..
updet blog ni kan terapi utk diri saya,
saya jumpe balik zehan ni dari En. Abah.. dulu dia handle projek kat UMP.. (dulu kuktem)
En Abah yg setting segala sistem network & telepon kat sane,
jadinye saye dapat no tipon (DID) Pn Zehan dari list En. Abah la.. pastu tukar no h/p segala,
last saye jumpe dia, mase tu tgh peknen kan anaknye yg sulong
pastu lost kontek, no henpon nye sudah di tukar..
yg saye pun tak follow up dgn member En Abah tu.
lame dah suruh En Abah tanyekan no phone zehan kat membernye, almaklumla En Abah tu asyik bz jer.. byk la terlupanye.
akhirnya dpt gak kontek.. terkejut gak si zehan.. dia ingat saye dpt no phonenye dari Azirasafila..
kebetulan zehan jumpe resume ira.. ira anta resume apply keje UMP.. (wahh detailnye cerita)
tipon gitu gini.. sembang gitu gini.. ber emel sane sini.. zehan pun bagi gambo dirinye & anak²nya.. bile dah dapat gambo, ape lagi kan,.. kompem la saye akan menepek di sini.. hehehe..
inila dia Pn zehan kite,

ni anaknye yg bungsu.., lahir same tahun dgn haziq.. lahir bulan 3 ke 4 ek.. lupe pulak
yg ni anaknye yg sulong,
saye nampak anak² zehan ni iras mamanye.. tah ler.. tak tau ler kot ade rupe papanye, gamba papanye tak pula disertakan sekali.. so tak bule nak judge gen sape yg plg power..
takpe la Han, nanti kalo kami bercuti ke kuantan lagi (kuantan is my fav. place for vacation)kite calling² jumpe yer.. leh pi Tg. Lumpur.. 2 thn lepas dulu ingat nak singgah jumpe-jumpe.. tapi memandangkan zehan mase tu dok berjauhan dgn En Hubby, rase mcm tak manis pula.. takut han segan.. sekarang dah dok sefamili kat kuantan leh la kite gathering.. ajak ira sekali..
ramai gak kekawan sekolah josseh dok kuantan kan.., zehan, ira, sabariah.. pesal tak penah jumpe korang mase dulu kan..
seronok btul sorang-sorang jumpe kekawan lama.. dan paling best masing-masing dah ade famili.. agaknye kalo saye kawen dulu terus ade anak kompem dah 2 anak saye.. dah sebaya anak idut & Kak An yg sulong tu dah..
habess.., nak buat camno! mase tu i tak ready jd ibu muda youu!

3 comments:

minna minna said...

cute nyer anak zehan; aku suke matanyer; santek giler;

Ietams said...

like mother like doter ler..

atty's said...

comey anak dara tuh

Sensasi nya..,

Us together..