Tuesday, October 28, 2008

Kalau...,

pimp myspace profile
kalo la saye kawen dulu terus ade anak, agaknye anak saye dah same beso dgn Cik Yaya ni.. Yaya ni anak Didy.... nak buat camno, dah i tak ready nak jadi ibu muda mase tu..huhuhu..
yaya, tak ingat dah dgn ibu...lame sgt ya dok sabah..
setahun juga di sabah., mana nda kenal..
muka saye nampak betul muke letih.. mase ni nampak bantal je dahh.. tapi tak buleh rest lagi, pas ni kami nak bedesup ke KLIA.. nak pi antar acik.. acik bukannye nak info awl-awl., mase datang rumah kami tu dia baru nak bgtau..
dah tu last minute lak tau flight dia delay.. stuck la kat airport 3 jam..

2 comments:

ras-adieza said...

pandai ieta planning ek.... akak dulu kawin2 terus dapat masa tu umo 22 tahun..

Ietams said...

wahh mudanye.. patut la anak kak ras dah besar-besar..

Sensasi nya..,

Us together..