Thursday, October 9, 2008

gamba famili saya

pimp myspace profile lepas bersalam-salaman memohon keampunan, kami sekuarga amik gamba.. memang tetiap tahun kalo kebetulan dapat berkumpul ramai-ramai macam ni memang amik gambar sekeluarga. Biasenye kak long yg ade koleksi album raya ni.. kamera dgn kak long memang tak leh di pisahkan..kat rumah dia banyak album gambo..kak long saya pun dah beli digicam., tapi yg tak leh tahan dia buleh tetinggal digicam kat rumah mak saya. Tak ingat lak tu.. huhuhu.. raya tinggal kamera.. dia balik rumah mak dia kat palong tak bawa kamera.. nampak sgt dia tak begambo tu.. seb baik raya kedua kami beraya ke jelai, rumah along. Kak long saya raya kedua dah kene stenby kat rumah.. tak leh raye.. kene jaga klinik dia.. kesiannnn... sejak jd blogger la ni camera & saya dah tak buleh di pisahkan.. saya je byk amik gambo tp album yg ade cume album kawen je yang ade.. semuanye tepu dalam memory card.. mujur dah ade blog skrg ni buleh terus tepek kat blog saya..
keluarga besar saya, tambah saya yg paling besa duduk tetonggok kat depan.. baru tido 2 mlm rumah mak dah beso gedabak macam ni ha.., makan je keje. tp haziq pula tak pandang kamera..
gamba kedua dah okey tapi muka encik Abah haziq lak tak nampak setengah.. spoil lagi.. kena snap lagi ni..,
finale.., baru perfecto!! nak kene gak saya yang ejas kamera baru menjadi gambonye.. gambo ni tunggu duit lebat baru pegi cuci & frame.. besar gak famili abah saya sekarang... hohoho ramai betul dah skrg.. adik beradik saya 4 orang,menantu 3 org ( 2 nantu pompuan 1 nantu laki) anak along 3 org girl, anak angah 4 0rg (3 girl 1 boy), saya sorang boy.. Cucu abah saya dah 8... hohoho rezeki...
sok-sok kot adik saya yg bungsu pulak ade famili sendiri.. lagi betambah.. moga-moga umo kami panjang & murah rezeki, buleh sambut raya reramai lagi macam ni, meriahnye!

No comments:

Sensasi nya..,

Us together..