Friday, September 26, 2008

koleksi kad raya

pimp myspace profile kad raya yang saya dapat melalui pos,
1. Dari pn Idut;
2. dari Pn. Ecah (member lame saya) ingat juga dia hanta kad raya kat saya.. siap bagi gamba dia 3 beranak lagi. anaknye mcm kembar, muke serupe..

yg ni pulak Pn Sub yg bagi, lawak gak ayat kad raya ni.. tah mane le ko dapat kad ni sub??

siap lak bagi duit raya.. banyak pulak di baginye.. murah btul rezki.. mentang-mentang dapat bonus.. ye tak? terima kasih byk2 duit tu sub, buleh aku gi shopping;
kad yg klasik ni dary zaity.. terima kasih banyak ek bagi kad ni,.. cantik kadnye.

terima kasih yg tidak terhingga buat penghantar-penghantar kad yang cantik-cantik ni, tak kira real card ke virtual card ker.. Dah cukup suke + gembira dah terima.. Tu tandenye korang ingat kat saya kan.. insya allah tahun depan saya usahakan mengepos kad raya utk kekawan..
tahun ni lupe terus psl kad raya.. utk opis nye pun tak teringat..

1 comment:

Fara said...

byknya dpt kad raya. ramai peminat ni. kita dpt 1 je dr hubby, hahaha.

Sensasi nya..,

Us together..