Thursday, August 21, 2008

then rasa nak jadi hulk je dah niii!! penuh dgn stresss la.. apesal ekkk! Ishhhh tekananan dalam pemikiran.. zwani.com myspace graphic commentsiyahhhhhhhhhhhhhhhhhh!!!!!!!! GRrrR..GRRrrRR...

ARGGGGGHHHHHH!!!! tensen yang amatttt.. di telan mati mak di luah mati bapakk. Betapa indahnye perumpamaan melayu kita ni kan, punye le cerdik orang-orang zaman dahulu kala mencipta & mengait kan sesuatu dengan perkataan yg manis, indah & lembut pertuturan nya, tapi penuh dgn seribu makna..

6 comments:

FaizFarwizah said...

wahh gitu..apa kes ni?.. main luah²la pulak..nmpak ijo dah tu..cam nk jd halk..huhuhuu

CRAZY BEAUTIFUL88 said...

kenapa ni? mesti berat masalah nih

Ietams said...

hahaha.. pening kepala buat akaunnnn!! sesaje nak EMO.. ngeh ngeh ngehh

minna minna said...

sila apdet yer pn .zulie...saya kebosanan ni

ijad said...

salam.. tak nak join gath ke...

Kamsiah said...

ieta..nape akak tak nampak cbox kat blog ieta ni..
pi amik trofi kat blog akak yea

Sensasi nya..,

Us together..