Friday, June 13, 2008

Pegi Jasko Balakongg...!!

Lepas balik keje semlm abah ajak pegi jasko balakong.. ye la kan, skrg ni tgh ade jasko sale. kebetulan abah nak beli kasut. jadinye kami terjah le ke jasko nii.. jasko balakong ni tak la ramai org bebanding jasko yang lain. lengang la juga, senang nak bernafas dan nak redah jalan bwk strolerr. wennggg sana, wenggg sini... yerr!! haziq mlm td bole di kategori sebagai budak baik, nak duduk dlm stroller. TAPII.. seperti biasa la kan, kene stroller tu sentiasa bergerak juga or else dia akan lakukan aktiviti kebiasaan dia.. panjat sana sini. permulaannya haziq mmg dok diam dlm stroller. lama kelamaan dah mula panjat sana sini.. lompat² dlm stroller. Naperr laa haziq ni aktif sgt kan, tak tau takut langsung. tak takut ke dia stroller tu tebalik ke karang, dia juga yang bedebek..sapa yang rasa sakitnya?? of course ler Haziq kann...Gambar ni masa dah siap setel membeli belahh..(mcm la shopping sangat, beli beberapa barang je...) singgah sekejap kat aquarium ni..haziq mmg suke tengok ikan..
************************************************************
Ni la dianya, barang² yang telah di beli oleh kami berdua..sport shoes ni kan abah beli untuk diri sendiri, tapi kan, abah belikan sekali untuk Ibu.. hikhikhik.. bestt sangatt!! katenye sempena "hadiah anniversary" Terima kasih bah bagi prezen..
****************************************************************
ni kasut kami, abah beli kasut utk dia juga, ibu menyibuk beli kasut gak.. nampak ayu sangat la kasut tuu..

******************************************************

ni baju ibu.. murah bangett!! hambekk! sekali 3 helai baju beli.. tapi cume selai je suar yg di beli. APelaAkann.. alang² dah murah tu beli la suar skali.. semua satu brand.. saya mmg suke beli satu tempat je. kalau jumpe yg murah, mmg menten satu tempat je le membeli..tak suka pegi byk2 tempat.. nanti karang bile dah rambang mata, memang kompem tak beli.

No comments:

Sensasi nya..,

Us together..