Sunday, June 8, 2008

ade kenduri kawen-jiran belakang rumah mak je..

masa balik kampung ni kan..., rumah jiran tok kenduri tauu.. kenduri kawen.. jadi kami pun menghadiri la kendurinya yg di kategorikan meriah juga..

kami 3 beranak kan datang macam org jauh tauu.. saing pengantin sampai.. teruk tull... tak bleh pakai betul!

kami yg baru bertemu.. along sekuarga terus ke rumah pengantin... thats Y yg kami buat mcm rumah sendiri.. sembang macam rumah sendiri je...


haziq bile dah jumpe mak long dia... (Ziq.. jgn main² tu nurse tuuuu!! garanggg tuuu!! meh sini kat ibu...ooo dengki ibu dia niii tengok anak manja ngan org lain... huhuhu jgn marah mak longgg!! menten cunnn ok)


pak long pakaikan haziq spek.. ensem gak anak ibu ni..


ala.. ibuuu.. haziq x pandai nak ejas la... spek ni mcm nak jatuh jee


pengantin lak dah sampai.. tak pasan, leka sgt besembang.. hihi.. my laling Syafiqahhh.. Ayunye dia bertudung;


tu dia... my famili buat mesyuarat kat depan meja mkn pengantin.. org sibuk nak tengok pengantin, dorang sibuk sembang anak beranak kat depan tu pulak..


haa... tuuuu... nampak tak pengantin yg tgh berarak masuk.., sebabkan dorang ni tak bekompang, tu yg tak pasan dah sampai


wahhh romantisnyaa mereka itu.. berjalan bermesraan pegangan tangan lagi.. seronok & bahagia kann.. raja sehari itu...


***********************************************************************************
ni lak gambar masa malam sebelum majlis langsung:-
(i datang tolong uols... jangan main-main.. tolong buat kerja gakk.. yg sebenarnya mengekor mak saya je.. nak tolong² buat kerja tak pandai mana.. rumah org kannn... tapi series tak tipu saya ade gak buat kerja.. tolong tapiskan lada yang dah siap di rebus utk di blend.. cemerlang kan kerja saya???!!! tepok utk diri sendiri... hahahahaha)

barang hantaran yang sempat di snap;


tgh tunggu lada siap di rebus, makan-makan sambil minum air;


Kek hantaran... ha hambek! bas sebijik di baginya

No comments:

Sensasi nya..,

Us together..