Thursday, May 17, 2018

Avengers : Infinity War


sebaik je tahu ada movie baru,
sepantas yang boleh saya beli tiket wayang.
beli kat GSC IOI Mall Puchong je
dekat dengan rumah, malas nak pergi mall jauh dari rumah
nanti makan masa lama nak sampai rumah waktu balik.

favourite kami sekarang bila tengok wayang
seat couple tu.
takpe la mahal sikit, asalkan kami 4 beranak selesa layan movie tanpa
di tendang orang belakang.
sakit hati betul rasa bila tengah syok layan movie
seat kita di tendang-tendang orang. Potong betuii!
sebab tu tak semua movie kami tengok kat pawagam
hanya movie yang betul-betul best je yang kami akan spend duit lebih sikit ke pawagam.

bila dah dapat seat best ni, saya macam biasa
akan packing selimut untuk anak-anak. untuk ziyad selimut, untuk haziq saya extrakan shawl.
baju sejuk memang setiap sorang ada.

yang tak bestnya GSC IOI Mall ni, timing yang dia bagi kita masuk
ngam-ngam je waktunya.
tak sempat pun nak ber possing bergambar dengan poster² movie yang kita nak tengok.
poster² tu semua letakkan kat bahagian dalam.
memang tak de la kami dapat bergambar dengan poster


tak dapat nak ambik gambar kat luar, kita selfie-selfie je la
kat seat ni kejap.
jadi lahh.. asalkan ada kenangan tengok wayang.





No comments:

Us together..