Monday, December 5, 2016

Zarul Husin @ ZarulUmrella @ Zarul GegarVaganza


GegarVaganza 3 dah habis malam tadi..
tahniah pada Zarul Husin
dapat nombor 3.
takpe lah walau tak jadi juara pun..
asal menang. dapat hadiah tanah lot banglo lagi.

anak saya yang kecik, Ziyad tu minat sangat dengan zarul umbrella
bila turn Zarul nyanyi.. terjoget-joget ziyad.
tak sangka la pulak, budak kecik ni boleh minat artis.

ibunya dulu kecik sampai besar tak kenal sangat artis.. hikhikhik..





gambar² saya amik dari IG beliau.. ZarulHusin

bila dapat keputusan zarul menang nombor 3 tu, meloncat suka ziyad..
kemain lagi anak saya.
saya siap record video dia enjoy sangat dengan performance zarul malam tadi..
semangat sangatttt..

tahniah Zarul!
#zarulgegarvaganza #zarulHusin #ZarulUmbrella
#jangancakapabangtakpayung #gegarvaganza2016 #gegarvaganza





1 comment:

Kesuma Angsana said...

Salam Rabu. Menyinggah bila ada kesempatan hari ini. tahniah pd semua, tapi bagi KA azharina mmg harus jad juara berdasarakan vocal dan persembahan mantap saban minggu. pendapat masing2kan !he3

Sensasi nya..,

Us together..