Thursday, December 1, 2016

Kerja dan resign


dah jadi sakit ni..
hari-hari rasa down, demotivated .
bangun pagi rasa menyampah je nak pergi kerja.

tiap hari dah start cari-cari kerja kosong.
kepala pening dah minggu kedua ni.
sapa-sapa ada kerja kosong meh bagitau alamat dan detail.
saya nak mula hantar resume.

dulu 10 tahun memang tak rasa pun nak sebut nak tender resign ni.
sejak pindah tempat skrg ni memang resign tu terngiang-ngiang je..
tak best.. tak best.. tak best..
open concept sangat sekarang ni
sampai semua nak open ke?
gila ke account company semua nak disclose kat semua orang?
so dah takde P & C Syarikat la sekarang ya?
satu company tapi 3 management dan HR dan Account yang berlainan.
bank dan funder pun lain-lain tau, bodoh!
bodoh juga kerja dgn orang takde sivik.
semuanya bodoh la hai..

nak cari kerja lain.. series!

1 comment:

Ena said...

Moga dipermudahkan segala urusan mencari kerja baru dan dapat keje yang dihajati ye.

Sensasi nya..,

Us together..