Saturday, December 17, 2016

Cara potong kain 4 meter untuk Baju Kurung






Bila asyik men Google..google.. terjumpa pula ilmu.
Saya pun save screenshot
dan masuk entri blog saya.
Senang nak refer sok sok bila terlupa an

Pada yang nak tengok macamna cara
Kita nak potong kain 4 meter untuk buat
Baju kurung, boleh la ikut contoh gambar atas ni.

Malam tadi saya dah siap kan
telekung travel untuk mak saya.
Malam ni rasa nak potong kain utk baju kurung pula bila tengok ilmu ni.

Jom kita!




2 comments:

Ena said...

bagusnya..
bila kita ni nak rajin mcm awak
huhu

ietams said...

jom jom rajinkan diri ena

Sensasi nya..,

Us together..