Wednesday, July 20, 2016

Althea Turns 1!



Happy Birthday #AltheaTurns1













































Hari ni 20 July 2016, dah setahun dah umurnya si Althea ni !

Apa bendanya si Althea ni yek?

We are Korea's premier online beauty destination providing the lowest prices to our consumers and strive to introduce K-beauty to the world
ha dah tau kan? althea ni apa.. website shopping dari Korea yang jual barang-barangan kosmetik korea.
memang boleh sangat la untuk sesiapa yang minat barangan/produk kecantikan korea tu 
bershopping barangan KPop kat sini.  Semuanya boleh online sahaja.























Untuk birthday Althea yang pertama ni, 
ada banyak benda best tau dia nak bagi kat kita, 
Macam-macam diskaun di baginya ha.Diskaun dari 30% sampailah ke 71%,
wahhhh!boleh rambang mata tengok barang-barang kat ALthea tu,..

eh! tak habis dengan diskaun aje tau!!
dari 20hb Julai 16 sehingga 31 July 16, Althea ada buat contest-contest juga untuk pembeli-pembelinya.

Free goodie bag untuk 1500 pembeli pertama. * Selagi stok masih ada

ada Bithday Giveaway juga!
Pilih 3 produk top seller untuk dapatkan 100% rebate.
Rebate tu akan dikreditkan dalam akaun anda.

untuk pencinta instagram pun ada contest juga..

#AltheaTurns1 Instagram Contest
dah dapat parti kit Althea? ucapkan Happy Birhday Althea dengan #altheaturns1
dan berpeluang memenangi hadiah-hadiah menarik sepertiMacbook Air,Ipad Air2,
iPhone 6S, Galaxy S6 Edge, Canon EOS M10 Selfie Camera, Althea credits 
dan beauty hampers DARI Althea! 

Hadiah bernilai KRW10,000,000 untuk dimenangi. Wowww! banyak tuuuu!! 
Pertandingan ni bermula dari  20 Julai 2016 sehingga 15 Ogos 2016


Jangan tunggu tunggu lagi!
klik http://my.althea.kr/ dan order dan beli lepas tu join la contest contest ni.




Sensasi nya..,

Us together..