Wednesday, May 4, 2016

Sambutan Hari Jadi di Tadika


bulan 2 haritu anak saya yang no. 2, dah genap 4 tahun
umurnya 4 tahun,




tak sangka pula dah 4 tahun umurnya.
tiap tahun sejak dari umur dia 2 tahun, merengek nak buat birthday celebration
syukur tahun ni kami berhasil menjayakan impian ziyad




Seminggu sebelum birthday ziyad, saya dan en abah
ke Mydin USJ, memborong kudap-kudapan untuk di isi dalam Goodie bag



dua minggu sebelum birthday nya kami ke Bandar Tasik Selatan
pergi tempah kek.
dari anak sorang dulu lagi, kami memang setia tempah kek kat kedai Kek Bandar Tasik selatan.

Pada selera saya dan en abah, rasa kek kedai ni sama setanding
dengan rasa kek kat kedai secret recipe, Kings dan Baker's cottage.

 
Buat apa la kami bayar mahal-mahal untuk beli kek kedai-kedai nama besar.
Lebih baik kami jadi pelanggan setia dengan kedai kek Bandar tasik selatan tu.
rasa sama, cantik pun cantik juga decoration keknya.
 

 
 
 
seronok dan puas hati betul ziyad dapat celebrate birthday dengan kawan-kawan.
yang sedihnya abg long haziq la.
dia kan sekolah pagi,
majlis tiup lilin ziyad pukul 10 pagi.
memang tak sempat abg long nak join party adiknya.
ingatkan teacher ziyad nak celebrate tengahari.
takpe la banglong, tahun depan pula ya kita tengok macamna...
 
 
 
 
 
 

 

Sensasi nya..,

Us together..