Wednesday, April 27, 2016

Workstation


last update 15April,
tetiba ada entry baru hari ni ya.
patutla..dah cukup eh 2 minggu
tu yang baru timbul semula. kekekeke..

semalam saya cuti,
teman mak abah saya.
abah ada appointment check-up routine dekat IJN.
ziyad pun ikut sekali.
merengek nak ikut. merengek minta cuti sekolah 1 hari.


tengok la budak ni, kemain happy!
padahal bukan pergi mana pun, ikut pergi hospital aje pon..
jangan tidak saja dia je nak ngikut atoknya.








masa mak dah ada kat rumah,
excited saya nak cerita pasal workstation saya kat mak.
tapi sebabkan letaknya dekat tingkat atas,
kena naik tangga.
mak saya tak daya nak naik atas.
lutut mak sakit, nak panjat manjat tangga ni memang tambah perit mak saya melangkah.
abah saya je yang naik masuk bilik tengok.



kalau dedulu, 2 mesin portable ni la tenaga kerja saya untuk berkarya,.
itu pun dah banyak jasa yang di hasilkan.



dan yang ini..., gadjet terbaru workstation saya!!
kecintaan saya yang baru.
memang berbeza bila jahit guna mesin industry ni.

mudah-mudahan segala perancangan berjalan lancar.
yang penting baju raya saya dah siap
3 kurung moden, 1 kurung tradisional.
ketamakan baju raya sudahh,!




5 comments:

Farrah MF said...

Wah, serba lengkap bilik menjahit ietams. Bestla :)

Ena said...

Wowwww..
Terbaikkk!!
Nak tempah baju raya boleh???

ietams said...

Alhamdulillah Farrah,
motivated hari-hari



Boleh Ena,
meh la tempah

Anonymous said...

Kak zu..nk yempah baju raye..sempat x?

-aisya ex-sumitomo

yana yassin said...

Nak tempah baju,..... Banyak kain dari bandung tak bertempah nie . Asal nak tempah jer peknen plak . HAhahahahhaha !!!

Sensasi nya..,

Us together..