Monday, March 7, 2016

Last Day - JPO


 
lama sangat bertangguh nak habiskan entry JB ni. Huh!
hari last kat JB, bangun awal subuh.
anak-anak mandi manda dalam bath tub..
turun sarapan pagi pukul 8
barang-barang memang dah siap kemas dari malam tadi.
 

 
memang dah target dah bangun awal pagi,
lepas breakfast terus check out.
pergi jenjalan tempat lain pula.
 
 
lalu kami menyinggah ke JPO.
tempat favourite kami.
ziyad suka sangat pergi kat sini. Tak lain tak bukan sebab dapat naik kereta tolak ni ha 
 
 
tahun ni tahun last Ziyad dapat naik kereta tu.
had umur kanak-kanak yang naik kereta tolak ni sampai 4 tahun je
5 tahun dah tak boleh dah naik
 
 
siap shopping, lepak makan ais krim
terus jalan balik.
sepanjang perjalanan balik, anak-anak nyenyak tidur lena.
tak sedar langsung masa kami singgah ke Freeport A'famosa Outlet .
jadi la singgah survey tempat dan lokasi. tak berehenti dan turun pun.
budak-budak sedap je tidur. tak sampai hati nak kejut.
 
 
untuk rujukan di masa akan datang. Mana tau panjang umur lapang rezeki.
boleh la pergi nanti-nanti.
 
 
 
 
 
 

6 comments:

Cikna said...

Klu umur 6thn tp bdn kecik blh g naikkn,huhuu...;-)

CikLily Putih said...

uishkk shopping ape hah

Farrah MF said...

Amboi, memang ceria bebenor Ziyad naik kereta tu ye!

Nooriah Abdullah said...

syoknya jenjalan ietams, anak2 yg paling best kalau jln tempt mcm ni dpt main mcm2

wahida said...

budak2 kalau dapat naik keta mcm tu mmg takmo turun dah kan...huhu...

mawar_berduri said...

pernah sekali je sampai JPO ni..tak tau la bila nak pergi lagi ..huhu

Sensasi nya..,

Us together..