Thursday, December 31, 2015

Fenomena Dilwale



saya sempat jenguk entri sekejap
tak sangka pula terpanggil nak update sikit.
gara-gara Filem hindi terbaru lakonan Sharukh Khan dan Kajol, Dilwale
ada nampak sorang budak ni buat clip video lagu Janam-janam .
sebab suara budak ni memang dah nak mirip dengan penyanyi asalnya.

jom la enjoy kejap tengok si hisyam ni nyanyi. Best!


Dilwale - Janam Janam (ukulele cover).Tag friends that in love of this song..󾌧.gudnite guys..󾌵
Posted by My humble music - Hisyam Lois on Tuesday, 29 December 2015




tinggal sehari ja lagi nak beranjak ke tahun 2016
saya ucapkan selamat tahun baru pada semua
semoga beroleh kesihatan yang baik, dan segala yang di cita tercapai, hendaknya. Amin.

Friday, December 4, 2015

Ke Mersing - Konvo UTM - Skudai Johor


entry saya sekarang banyak yang throwback je..
agak sibuk juga kot situasi saya sekarang.
tu yang idea pun terbang tah kemana hilang .

entry harini nak cerita berkisar pada kejadian tahun lepas.
aiyooo lama nya peram cerita.

tahun lepas, anak buah sulong belah en abah konvo.
saya empat beranak sibuk meramaikan rombongan ke skudai. kekekeke..
excited la cucu sulong keluarga konvo kan.


kami bergambar kat mercu tanda kem.
lawa betul beret dgn pisau ni.

kami bermalam di kem askar rumah abang ipar.
dah kebetulan sampai Johor ni, menyinggah dan bermalam terus kat rumah abg ipar.



pastu saja-saja ambik gambar lagak pelancong.
sebenarnya saya yang mula-mula nak bergambar dengan abang askar ni.
agaknya mak mertua saya Nampak macam best je kan,
tiba-tiba mak mertua saya pun join saya bergambar dgn abang soja ni



sebab kem ni dekat je dengan pantai, kami ramai-ramai amik angin petang kat tepi pantai.



lepak ramai-ramai makan angin.




esok pagi-pagi gerak ke UTM skudai
mengimarahkan pesta konvo UTM.

tahniah kak long! dah selamat konvo!. dah ada degree.
eh lentok betul kepala saya dengan mak mertua saya.
mak mertua saya pun ikut lentok gak, cute pulak Nampaknya kat situ.

lepas maghrib, kami gerak balik ke KL.
Alhamdulillah perjalanan lancar dan selamat.





Sensasi nya..,

Us together..