Thursday, November 19, 2015

Zumba @ ACT Gym



saya  join kelas Zumba kat office .
enjoy rasa bila dapat gelek-gelek zumba exercise cenggini.
cikgu zumba tu kemain lagi bergelek.
takpe sok-sok ai boleh la pantas ikut cikgu gelek ye.
sekarang ni tengah ter cari-cari arah lagi



anak dara sebelah ni pun enjoy je berzumba.

bagus juga dah ade buka Gym kat ground floor office ni.
kalau idak, sendu betul building ni.
bangunan office lelain semua rata2nya ade gym, club house bagai,
bangunan office kita ni senyap sepi takde facilities best-best..
harap view best tepi tasik mines aje yg kebabom, yang lain-lain sangap je rasa.

cik Lily sayang, jom la kita berzumba-zumba!





4 comments:

Rizziela said...

kat mana ni,... bestnya kalau office sy pun ada buat mcm ni

ietams said...

kak zila,
gym ni dekat mines waterfront.
meh kak zila datang zumba-zumba hari selasa dan khamis

Kesuma Angsana said...

walla bestnyer berzumba2 ni

CikLily Putih said...

wah tak hajak punggg... nak ikutt gak

Sensasi nya..,

Us together..