Sunday, November 1, 2015

Annabelle The Conjuring


Malam Sabtu ni malam berhantu kat HBO
huahuahuahua..
malam seram kami sekeluarga.

bagus juga straight cerita seram malam ni.
anak-anak saya duduk diam melekat je berpelukan dengan saya.

awal-awal pukul 8 lebih tu en abah bising-bising astro takde cerita best ke malam ni.
sekali tukar-tukar channel.
jumpa Annabelle.
layan terus..
lepas habis Annabelle,

























The Conjuring pulak sambung,



























terperanjat-peranjat kami wehh.
dah le rata-rata dua movie ni mengisahkan pasal ibu dan anak-anak
pastu si ibu yg selalu stay sendiri malam-malam dengan anak tanpa suami
yang nak kena survive protect anak dari gangguan-gangguan hantu.
sebabkan sang suami nya sentiasa takde rumah
dek kerja sampai larut malam nya la.. kena outstationnya la.

adoiiii...mirip pulak dengan saya yang selalu tinggal bertiga malam-malam.
seram juga ya bila letakkan diri dalam watak mak kat dua cerita hantu ni.
terkesan lah cerita ni kat saya.
mula la saya ni dgn anak-anak paranoid sehari dua ni karang. ayoiyaii...
eh nasib baik en abah memang MC sampai minggu depan.
memang kompom le kami tak kena tinggal bertiga tiap malam seminggu dua ni..
fuh nasib baik!


rupanya dua cerita ni based on true story eh. vavavava makcik ni baru tau kesahnya..
memang seram gaban cerita2x nih!







2 comments:

Farrah MF said...

Seronok juga layan citer hantu back-to-back begitu :)

Jari Manis said...

pernah layan cite ni..sereeeeemmmm!!!

Sensasi nya..,

Us together..