Tuesday, August 11, 2015

Sebelum Raya 2015

Eh saya tak masuk Cerita raya tahun ni la..
Tahun ni turn raya pertama kat tengGanu.
Tahun ni tak berapa best nya sekolah punya cuti raya.
Tak best lansung.
Sekolah Haziq  cuti raya start 15hb sampai 22hb Julai.
Maka saya dan en abah pun amik cuti sama dengan cuti sekolah haziq.
Balik TengGanu 15hb malam.
Sampai awal pagi 16hb jam 6lebih.
 
Raya Hari Jumaat kan.
Khamis petang tu saya dgn anak buah sorang tu ter stalk²
instagram zizan, mana tau kalau Zizan razak buat open house raya ni.
Boleh saya buat rombongan lagi mcm tahun lepas..
sekalinya raya ni zizan jadi tetamu open house raya kat area gong balai, jauh dari Dungun.
tak dapatla kami join open raya zizan tahun ni..
 

5 comments:

JMR said...

best kan tengganu hehe

Farrah MF said...

Hehehe kira tahun ni tak dapat beraya dengan Zizan lah ye :)

wahida said...

sekampung dgn zizan rupanya...

Jari Manis said...

ahaa...thn lepas ada gambar bersama zizang...tahun ni x de lah yek

Syah said...

Hai,assalamualaikum,

saya jual iphone,samsung,oppo,phone case,powerbank...dn etc
jemput lawat blog saya

http://nasuha-itsmyessay.blogspot.com/

dan ig saya

@nurnasuha96_

whatsapp : +60196117811

Sensasi nya..,

Us together..