Monday, August 3, 2015

OST Suamiku Ustaz - Ustazku Rajaku






dah tengok cerita Suamiku Ustaz?
AdiPutra dgn Nora Danish berlakon.
best lah cerita ni..
pendapat saya, yg tak minat nora danish berlakon ni..
baru 1st time saya rasa si Nora ni best berlakon lepas tengok cerita ni

best tau layan OST filem Suamiku Ustaz ni.
paling best, sebab AdiPutra yang nyanyi. Ahakhakhak...!

ok tata dari saya peminat si AdiPutra.

3 comments:

tiga lalat said...

salam, hee dah lama sy tak layan sinetron tv, ;p

Ena said...

kita dah tgk juga..
layam masa otw balik kg sblm raya tu..
citer i watak budak2
tapi best sbb nora danish dah tak control ayu ke apa kan
dia lepas je.. tu yg best tu

Farrah MF said...

Saya belum dengar OST dan belum tengok lagi cerita ni :)

Sensasi nya..,

Us together..