Thursday, July 30, 2015

Kadang-kadang Pembaharuan itu tak BEST

Macam terkejut-terkejut bila
Balik bekerja lepas cuti raya seminggu haritu
Tengok tandas tingkat office saya telah bertukar wajah baru.
 
Ermmm..
Sejujurnya saya lagi suka tandas tradisi sebelum bertukar ni
Ada pili air dan hos.. senang nak jirus-jirus.
 
Tandas yg baru ni ala-ala moden la..
ada juga geram bila kadang² ada pengguna yang tak tau guna tandas ni.
Bersepah² lebihan ..pastu tak boleh nak flush betul-betul
Ishhh… betul tak bertanggungjawap tau pada mereka ni.
 
 
 
 
kadang-kadang pembaharuan ni ada yang tak bestnya
Contoh mcm toilet office saya ni,  walaupun kelihatannya Nampak cantik,
Tapi ….ada tapinya ye..
apa-apa je la kan.. tu nasib baik ada gak air..
dari public toilet kat oversea yg takde hose air tu, lagi parah kan..
saya nyibuk je nak omel-omel kosong hari ni.. tata!
 
 
 

2 comments:

cikpinz said...

Kalau gi mana-mana mesti tengok toilet dulu. hehe

Rizziela said...

mmg ada part terlalu susah rasanya nak guna toilet mcm ni kan

Sensasi nya..,

Us together..