Monday, July 27, 2015

716


Selamat Hari Raya!..
Hari ni hari Isnin permulaan hari minggu ni selepas seminggu bercuti raya ye.
Tapi saya dah start kerja dari minggu lepas lagi.

Baru hari ni sempat nak menjengah entri blog sendu saya.
Masuk kerja je hari tu, masa nak buka email..
Memang dah boleh agak confirm berpusu-pusu email nak masuk.

Sekali tengok, Hah amekaw!! 716 email..


Seronok gak tengok mailbox received banyak email cenggini,
Yang jenuhnya nak kena baca satu-satu email tu.
Kalau tak bacanya karang, boleh keliru jalan cerita satu-satu email tu.

nanti sambung lagi la..
bagi release entry email saya ni dulu.. kekekeke..

1 comment:

Farrah MF said...

Salam Syawal, ietams :)

Sensasi nya..,

Us together..