Saturday, June 6, 2015

Selamat Hari Lahir mak!


mula-mula nak wish selamat hari ulangtahun perkahwinan
untuk saya dan encik abah!
ye... 5 Jun harini tahun ke 11 anniversary kami.
syukur masih sihat dan bernafas di bumi pinjaman ini
..punya 2 orang permata hati yang aktif dan sihat.
moga kami sentiasa sihat gembira dan berjaya dan terus berjaya.


esok pula 6hb jun hari kelahiran mak tercinta saya yang tiada galang gantinya.
Mak! happy birthday mak..
semoga mak sihat walafiat, sentiasa dirahmati, dilindungi, gembira dan bahagia
mak la orang yang paling terpaling disayangi!
muah!muah!muahh!! banyak kali pun mesti rasa tak puas kalau cium mak!



saya dan mak tercinta saya.


sebabkan kesihatan mak tak berapa okey sekarang ni..
alang tak telefon mak tengah malam ni tau.. tanak kacau mak malam-malam ni.
biar mak rehat, kalau dapat tidur.. tak la terganggu tidur mak.
pagi esok ye alang telefon mak wishing Happy birthday ye..


abah, mak dan saya berpossing jadi model poskad Bangunan Sultan Abdul Samad
kereta busu sebagai props untuk penyeri gambar kami.
ngehngehngeh..

i love you Mak!






3 comments:

fairus said...

Selamat hari jadi buat emak awak.. semoga sihat selalu..

Ena said...

happy belated birthday utk mak awak ye ieta, selang sehari dengan MIL kita nampaknya.. ye la.. JUN adalah bulan yg ramai nye celebrate birthday dlm keluarga besar kita..

Pssstt!! depan ofis lama kita la awak posing.. hrmmm klu snap memalam lg lawo tau sbb meriah dengan lampu seluruh bangunan tu.. hehe

Amy J said...

tahniah! happy anniversary and selamat hari jadi untuk mak akak :)

Sensasi nya..,

Us together..