Wednesday, June 24, 2015

Promo Free Seat AirAsia




Kadang-kadang, ada masa-masanya,
Terasa Sakit hati yang dalam bila baca email dari AirAsia.
Nak-nak kalau dapat email yang macam ni..,

http://www.airasia.com/my/en/home.page
 
bila berangan-angan.... terdetik gak ayat dalam hati,
“Alangkah seronoknya  kalau duit di poket melimpah ruah
sampai tak tau nak buat apa.”
 
 
So, amacam kekawan?
Dah plan dah ke Nak kemana ??
Ingat ye, booking date utk free set ni sampai 28 June 2015 je..
Jangan lepas kan Peluang!
 
ikhlas dari saya yang menjelouse  siiii..   hukhukhuk...
 
 
 

2 comments:

Amy J said...

kalao dapat peluang nak juga travel ke Jepun, London, New Zealand, Turki. hehe

ietams said...

kita sama la amy!
akak pun teringin sgt nak pergi 4 Negara ni

Sensasi nya..,

Us together..