Tuesday, May 26, 2015

Dinner di Downtown Mines

 
Anak² saya ni pun ade juga rasa boring nya makan kat rumah
Bosan gaknya hari-hari makan kat rumah. Ade sekali Cuti hujung minggu tu, en abah bawa anak² gunting rambut. 3 orang gunting.. comel pulak tengok kan.. hehehe.. Kedai gunting rambut india favourite kami kat Prima Saujana. Memang kedai ni je yang pandai gunting style yang mereka bertiga nak kan. Dah try kedai lain-lain.. semua tak menepati.





 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 


Bila dah balik rumah tu, anak² ngadu kelaparan.
Minta nak makan malam kat kedai.
Padehal kat rumah ade lagi nasi siap lauk ibunya masak siang tu.



 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 


Sebabkan rasa macam okey la juga sesekali pergi makan² malam kat luar,
Kami decide singgah kat DOWNTOWN Mines.
Sebab memang perjalanan balik kami melalukan DOWNTOWN Mines.










Yummehhhh!
Sedap makan nasi lemak panas²..

 
 

Kemain bersungguh budak dua beradik ni makan.
Lapar sangat ye?.. maknya ni tak masak ke hape ni kan..
 

Moralnya kat sini,
saya dan en abah kena gak bawak anak² sesekali pegi jalan malam.
Lepak² makan² bagi diaorang enjoy..

eh minggu depan dah cuti sekolah kan..
ermmm... ermm.. ermm...ermmmmmm.... hihihihi..

 

 

 

 

2 comments:

Farrah MF said...

Mesti bebudak tu excites. Tukat selera, tukar suasana sekali-sekala :)

Amy J said...

wah, downtown mines eh. jarang dah p snaa.hehehehe....

Sensasi nya..,

Us together..