Wednesday, March 11, 2015

KLIA hantar jemaah umrah


13 February yang lalu, saya dan suami serta anak² ke KLIA
in laws saya pergi UMRAH.

Mak mertua, kakak ipar dan biras perempuan saya.
mereka pergi bertiga.



dengan semangat nak hantar jemaah umrah, malam sebelum 12hb saya merempit siapkan
abaya dengan shawl glitter ni..

terus rasa tambah cantik melangkah ke KLIA bila pakai pakaian serba baru..

jemaah tengah kusyuk mendengar taklimah dari pihak Ar-Rahah travel & tours


sebelum check in, ambil gambar beramai-ramai..
sempat bergambar dgn acik (jubah hitam paling ujung belah kiri) sebelum check in,
wan dan maklang tak tau mane.. dorang pergi toilet kot mase ni..

gambar yang paling win dua orang budak handsome baju merah yang dok depan tu je kot..


itu je gambar yang ada.. gambar jemaah tak sempat ambik. jadilah kot bergambar dgn acik tu..
sebelum balik, saya possing lagi dengan set baju baru saya..






2 comments:

Jari Manis said...

semoga mereka selamat pergi dan kembali...teringin nk pegi buatu marah tapi x de mahram huhuhuh

yana yassin said...

Cantik bajuuuu , huntunglah org pandai menjahit . Meh tolong jahit kan baju kurung Qaireen . :)

Sensasi nya..,

Us together..