Sunday, June 22, 2014

Zumba bersama D'Adza Fitness



pada 11 May 2014 yang lalu, saya dapat peluang join zumba.
terima kasih banyak-banyak kat yana yassin.
bagi offer kat saya join zumba ni.
best sangat-sangat berzumba..
habis semua lemak bergegar..






bertempat di dewan cempaka Ampang,


ramai rupanya sama minat berzumba dengan saya.
beramai-ramai turut serta di hari itu. 

acara zumba dimulakan dengan zumba kanak-kanak..
bestnya kalau ade anak pempuan,
boleh geng berzumba



comel sangat ter joget-joget zumba..

bukan saya je blogger yang ade,
Cik Lily, DekNoor, KakEmma
yeyyyyy!! zumba pon dah mula...
daripada malu-malu saya ni, sampai dah naik sheikh tak malu..
sakan terlompat-lompat.. terjoget-joget..

saya, deqNor, CikLily, Mak Dara dan Kak Emma
terima kasih pada Mak Dara, bagi peluang kat saya join Zumba ni.

saya ambik kesempatan nak ucapkan
salam takziah pada MakDara, atas pemergian suaminya yang tercinta dua tiga minggu yang lalu akibat Kanser Darah.



dalam perjalanan balik kerumah setelah sakan berzumba,
urat-urat tulang-tulang lemak-lemak bagai nak pengsan rasa meletop dah hah 
tapi yang pastinya ZUMBA ni SYOKKK sangat!!




D ADZA FITNESS INSTAGRAM http://i.instagram.com/dadzafitness/
D ADZA FITNESS FB FANPAGE https://m.facebook.com/dadzafitness/
D ADZA FITNESS BLOG http://dadzafitness.blogspot.com/



4 comments:

❤Kamsiah❤ said...

kalau dapat diregangkan segala urat2 setiap minggu..best,kan...

Noraizan said...

Zumba ni memang bergerak seluruh badan..

hazman fadzil said...

tengok gaya tu macam boleh jadi instructor.... hehehehe

Ema Johari said...

kalau buat selalu konpem dah turun berat badan kan..

Sensasi nya..,

Us together..