Thursday, June 5, 2014

Yang ke 10




Hari ni kan hati saya berbunga-bunga..
hari ni kan.. saya rasa suka je
hari ni kan mood macam best je..
hari ni kan.. rasa nak senyum aje kejenya..
hari ni kan...rasa happy je..
hari ni kan.. rasa seronok aje..
hari ni kan.. rasa nak ketawa aje..
hari ni kan muka ceria aje..




DANNNN...

hari ni kann... hari
WEDDING ANNIVERSARY SAYA YANG KE 10 TAHUN..

SYUKUR KEhadrat mu Ya Allah..
atas limpah kurnia mu kami sampai ke 10 tahun
mengharungi suka duka bersama.


tahniah pada saya dan en abah..



punya 2 orang putera yang cukup comel dan suka mencomelkan kami..
Alhamdulillah!


7 comments:

Ema Johari said...

selamat hari ulangtahun perkahwinan ieta dan suami..moga kekal hingga ke akhirat.

Sobri Yaacob said...

saya yg membaca pun berbunya sis..
slamat ulang tahun perkahwinan sis :)

anajingga said...

tahniah dan selamat ulang tahun ieta, singgah petang ahad ke sini,salam ukhwah

ietams said...

Terima kasih kak ema..

ietams said...

Bunga2x juga ye SY..
Sweet kamu !

Anajingga,
Terima kasih sudi menyinggah..
Salam ukhwah kembali dr saya

Siti Fatimah said...

tahniah..happy anniversary untuk kamu suami isteri. moga bahagia selalu yer...

maaf lama tak datang jengah

CikLily Putih said...

wah anniversary ek... selamat ulangtahun ye...

Sensasi nya..,

Us together..