Monday, June 16, 2014

Uniqlo The Mines


Salam Isnin...
berakhir sudah cuti sekolah.
bermula kembali jalan sesak kenderaan di pagi dan petang waktu bekerja.

saya pun baru je selesai ber kursus..
baru la sikit-sikit macam boleh nak menjenguk-jenguk blog.

banyak utang entry ni.. tak update-update..
saya cuba satu persatu..
banyak nak mengomelnya ni.. hakhakhak..

sebelum kita singsing lengan nak mula menaip merapu meraban kat blog ni
mari lah hiburkan mata, stretchingkan kaki melangkah..
lunch time ni jenjalan ke The Mines aje la hai.. dah itu je yg dekat.
nampak Uniqlo.. jenguk-jenguk cuci mata..
nampak seluar murah rege rm puluh-puluh lebih, warna-warna ala-ala colour block.

ambik selai pergi test ke fitting room.



hanya mampu fitting aje,
nak membelinya.. ahhhh nanti-nanti lah...


jumpa lagi ye..
baiii..
*tak abis terai lagi ni.. ^________^






No comments:

Sensasi nya..,

Us together..