Tuesday, June 3, 2014

Aktiviti bersama anak Di Hari Minggu





hari ni Selasa hari kedua dah start kerja.. lemaunya mood jangan kata lah.
suram je rasa hati ni nak jalankan tugas..
cuit-cuit yang mana penting aje..
yang tak penting sangat kasik tolak tepi-tepi sikit.

Kalau minggu lepas sakan bercuti jenjalan ke Penang,
minggu ni merap aje la kat KL..
ada plan nak short getaway sempena 10th Wed Anni..
Tapi en abah kata, kasik postpone ke tarikh dan waktu yang best.
Bahekkk tuan Presiden! patik menjunjung perintah..

Setiap kali cuti hujung minggu,
kami 4 beranak akan melepak Giant dekat rumah aje..
Pergi tingkat 3 paling atas.




lepak berejam kat area Playground.
dah puas main-main kat gelongsor tu,
sorang satu nak buat benda ni..
ape tah namanya aktiviti ni..
yang guna warna-warna macam cat air ni..
bila dah siap, dimasak, pastu boleh la ditampalkan ke pintu peti ais.



haziq amik gambar robot


Ziyad amik gambar ultraman

kesudahannya en abah yang sudahkan gambar ultraman Ziyad.

yang si Ziyad dah hilang pergi main gelongsor..

plan nak Getaway tu tak jadi,
mungkin nak try ajak en abah pergi tengok wayang la nanti..
rasa-rasa macam nak ke cinema Alamanda...
jom jumpa-jumpa jomm..
boleh lepak tengok wayang sekali.. hikhikhikhik..







4 comments:

shalimar yusof said...

Abahnyee yg main plk yeaa...
Kadg2 g tempt cmni je dh best utk layan ank2 kan....Sha pun suka bwk ank g tmpt cmni..

inazamri said...

dah takde anak kecik skrg so dah lama la akak tak masuk tempat camni

anajingga said...

seronok dapat santai dengan anak2, nanti bila mereka dah semakin membesar pasti akan merindui saat2 sebegini semula

Siti Fatimah said...

lawanya otomen si abah. ngeee

Sensasi nya..,

Us together..