Friday, May 9, 2014

Vitamin Hair Serum NSA Beauty PENYELAMAT Masalah Rambut Anda






Penjagaan rambut amat penting untuk kita kan.
Kadangkala rambut itu memainkan peranan penting untuk gaya seseorang individu.
Tengok saje lah artis-artis korea;(gambar bawah)

Jae Jong (JYJ) penyanyi & pelakon Korea

Eun Hye - Pelakon Korea


Boleh tukar-tukar rupa kan bila tukar-tukar style rambut.
Tukar gaya cenggini, jadi cenggini..
Bila tukar ala-ala perempuan.. yang lelakinya dah jadi rupa perempuan..
Begitu juga dengan yang perempuannya, 
bile potong rambutnya ala-ala rambut lelaki.. ,
boleh terus nampak maskulin. Dah boleh menyamar jadi lelaki.
Bolehlah kita umpamakan rambut ini mahkota setiap insan.
Kita impikan untuk punyai Rambut cantik.. rambut sihat.. 
rambut berkilat, lebat, bersinar sentiasa kan... 
Cantik kah kita jika rambut kita semakin nipis dek kerana sentiasa gugur,
rosak dan bercabang? 
Sihatkah rambut kita kalau terkeruk-keruk aje kepala tu dek kulit kepala penuh kelumumur?
Penjagaan rambut yang baik Bukan cukup sekadar bersyampu hari-hari..
Sebenarnya kan kita yang bertudung ni tak perlu sangat untuk mencuci rambut kita setiap hari.


Bayangkan orang yang bertudung seperti saya ni setiap pagi mandi pagi cuci rambut. 
Lepas tu rambut yang basah tu tidak dikeringkan dengan cukup kering setiap hari
dan terus je ikat rambut lalu pakai tudung,
Apa yang hasil kita boleh dapat bila macam tu?
Yerr…!!!.. 
Boleh mengakibatkan rambut yang basah di dalam tudung tu terus terbit bau yang kurang menyenangkan. 
Hamaigaddddd!!... Orang nak dekat pun takutt hokeyy… busyukkkkk!…
  
Dah la berbau rambutnya..,
lepas tu gugur senggenggam rambut pulak!! tuupppp.... tertinggal kat kerusi..
alahaii!!.. naya jadinya kan ..
oleh itu,
Sayangilah rambut kita sama seperti kita menjaga kulit wajah dan penampilan diri yang lain.



 NSA Beauty ada satu Vitamin Hair SERUM khas untuk penjagaan kesihatan rambut bernama DAMAGE REVERSE RESTORATIVE HAIR SERUM.


Ia berfungsi memastikan rambut kelihatan sihat dan di jaga rapi. 
Serum ini 100% berasaskan herba dan dari bahan² semulajadi tanpa bahan pengawet.
  


Fungsi DAMAGE REVERSE RESTORATIVE HAIR SERUM;
  
* Melembutkan & melembapkan rambut
* Menyinarkan rambut 
* Rambut mudah diurus
* Elakkan dari rambut bercabang
* Merawat rambut rosak akibat bahan kimia
   & alat pedandan rambut
* Melebatkan rambut 
* Rawat masalah rambut gugur 
* Hitamkan rambut
* Melindungi rambut dari sinar UV



100% BERKESAN.
DIJAMIN ANDA BERPUAS HATI !!


ANTARA LAIN KELEBIHAN PRODUK INI ADALAH;

*Pertumbuhan Rambut Baru

*Menyelesaikan masalah Rambut Gatal

*Menghidupkan sel-sel Akar Rambut Kulit kepala Menjadi Bersih Dan Sihat 

*Merapikan Rambut yang kusut Menghilangkan Sakit Kepala ,stress kepala Dan Migrain.
*Mengurangkan demam Panas 

*Meggelakkan Dari Lesu Dan Tidak Bermaya

*Merawat Dan Mencegah Uban

*Mengatasi Rambut berbuah dan Dan Bercabang



Siap dengan 12 tips penjagaan rambut saya bagi kat korang..

Cuba tengok rambut adik comel gambar atas ni.. punya lah lebatnya kan.
inilah hasil dari pemakaian hair vitamin serum ni.
Terbukti berkesan dan selamat digunakan. Budak kecik pun boleh pakai!Hasilnya membanggakann..


Antara testimoni-testimoni pengguna yang telah menggunakan vitamin hair serum yang berpuas hati dengan keberkesanannya;
  
#testimoni pengguna 1


#testimoni pengguna 2

#testimoni pengguna 3




Usah di Tunggu Lagi ..,
Cepat-cepat dapatkan Damage Reverse Instant Restorative Hair Serum Sekarang !


Nama syarikat: NSA Beauty Sdn Bhd
Nama produk: Vitamin Hair Serum With Damage Reversal




4 comments:

Jari Manis said...

WAduhhh terpesona dgn rambut budak kecik comei yg lebat tu...boleh try ni

Kesuma Angsana said...

wah bagus yer prooduk ni.. mmg rambut ni mahkota wanita

Siti Fatimah said...

ye la..bila dah makin berumur ni rambut pun bersepah je kat laintai..

Anonymous said...

Heya i'm for the first time here. I came across this board and I in finding
It really useful & it helped me out a lot.
I am hoping to present something back and aid others such as you helped me.

Sensasi nya..,

Us together..