Wednesday, May 28, 2014

Hello Penang!





Assalammualaikum..
Saya sekarang tgh mood bercuti.

Destinasi pilihan saya sefamili kali ni
Adalah...

PULAu PINANG..
YEYYY...!!!

Start 28hb hinggalah ke 31hb saya ada di Penang.

Eh! & kalau tak silap saya..
Kak wantie (lovingwantie) dok Penang kan..

Hai kak wantie...
Pst..pstt... kak wantie...
if dpt meet up ni best juga ni kan          































saya dan mak saya bergambar di RnR Tapah jam 3 pagi tadi

















































3 comments:

Jari Manis said...

Selamat bercuti ietams, nanti kongsi lah stori mori di Penang tu..pegi bukit bendera tak?

ietams said...

terima kasih JM,
nanti memang ada plan nak ke bkt bendera tu

Siti Fatimah said...

psssttt... alahai maaf sesangat, kalau la akak tahu kamu ke sini. boleh la jumpa. tapi time tu akak balik kampung ada kenduri kawin kazen hubby la pulak. adoiiii

Sensasi nya..,

Us together..