Tuesday, May 6, 2014

Boyfriend Gelap?



hari tu lah en abah tu..
sesuka hati je cakap ade boyfriend gelap hantar surat..

masa tu tengah salam solat asar..
bila terdengar mulut en abah yang macam *!`*^%$& je tu..
tersentap hati cik melah hokeyy mendengarnya..
en abah tu memang takdenya berbaik sangka.
buruk sangka ke saya memang hobi dia..

bila saya tengok surat tu, tetiba hati melonjak girang..
sape tak suka.., JariManisTravel kawan blog saya hantar surat ke saya.

Blog JM ni kan saya tak pernah miss nak baca blog travel beliau hari-hari.
walau kadang ade harinya dia tak ber update,
saya tetap jenguk membaca blog Cik JM ni ..
dek suka sangat tengok travelog Cik JM.


ohhh rupanya Cik JM ni minta alamat rumah aritu, sebab nak bagi fridge magnet Jepun ..
sangat-sangat terharu !!!!...


tanpa lengahh.. terus tampal!!


TENGGggg!! cantik ye iya di situ berkimono...

JM!! I lovee... the fridge Magnet soooo much muchhii...
Thank you sangat².. Jangan lupa tau.. ai nak follow yu next-next travel kalau berpeluang ikutt..
en abah dgn budak-budak tinggal. bagi chance mak melah ni berjalan ... hahahahaha...*evil














4 comments:

Jari Manis said...

Ahaksss tersenyum lebar Jm baca entri ni tau heeee blog Jm tu x lah best sgt tulis pun carca marba heee. Thanks a lot ietams coz support my blog. Ni yg buat Jm makin bersemangat nak kongsi citer heee

Cik nun said...

haha..dapat ole2 dari JM gak ek..lawak baca tajuk tu,,,hehe

Cekelatmanih (Bufy Achik) said...

cantik fridge magnet tu.. lain dari yang lain :)

Klu nak travel, nak follow jugak.. Ahaha.. :)

ietams said...

JM,
sapa kata tak best JM,
i suka sangat-sangattt sangat sangattt tau!!

Cik Nun,
lawak kan..
mmg en abah punya ayat.. geram gak..
tapi itulahh somiku...

CM,
jom kita jom!!

Sensasi nya..,

Us together..