Tuesday, April 15, 2014

Habis 60 Shopping





Entry ni adalah entry rentetan daripada entry TAPI saya pagi tadi,
Dalam entry Tapi saya tadi ade cakap saya nak pi shopping kan,
Tapi MALAS katenye..

Dan Ajaibnya pulak,
Tetibe tengahri saya ke MINES…. hahaha..

Dan tetiba saya tersinggah ke TEWAH, Mines.
jadi pulak saya shopping hah..
hahahaha ketawa besar lagi sekali..

Saya beli sepasang kain baju kurung, sehelai kain chiffon utk buat wide shawl.
Lepas tu saya beli kerepek pisang tanduk dan asam prune
Untuk di ngap-ngap kat office nanti.

Total duit saya shopping tengahri ni cuma RM53.50.
Balik karang nak try claim dengan en. Abah la duit baju yg saya beli tu..
Mane tau dapat claim.. buat-buat la alasan,
Kekonon saya beli kain baju tu untuk baju raya ke kan..
itupun kalau approved, Kalau tak approved pun tak ape lahh..
sape suruh pandai-pandai belanje shopping bagai.


kedai kain Tewah sekarang ni tengah buat jualan separuh harga untuk kain-kain,
baju-baju, blouse-blouse, jubah-jubah yang terpilih.
gila juga dibuatnya..
Kain ela yang saya beli ni.. dapat separuh harga. tu yang dapat murah aje sepasang.
cepat pergi tau.. jualan dibuat sampai stok habis..
kan tak lama lagi nak raya.. nak masukkan stok-stok baru,
tu yang buat sales utk clear kan stok lama yang ada..

P/s: saya tak kisah pun pakai kain outdated. janji murah dan lawa..
















5 comments:

Jari Manis said...

nasib baik time shopping TAPI tu hilang ahaahaha

Kesuma Angsana said...

weh baik juga ni, ada masa nak g terjah juga lah nanti !

ietams said...

JM,
tetibe hilang pulak TAPI time shopping..

KA,
ha! tunggu ape lagi.. cepat terjahhh

Sobri Yaacob said...

harga muragh..apa lagi sis.. borong sakan la ya.. klik2 :P

Siti Fatimah said...

tak shopping raya lagi ni..

tapi kan, murah le awak shopping tu. kalau akak masuk kedai kain sure ratus habis... tu yang malas nak masuk tu..

Sensasi nya..,

Us together..