Tuesday, January 28, 2014

Parti EH! 20 Yang Anggun dan Disenangi 2013

*Entry throwback yang sebenarnya ni..

assalammualaikum..
rasa nak update blog di waktu rehat ni..
tapi ade gak rasa macam nak pergi makan lamb chop kat cafe bawah ni..,
office saya ni ade dua orang ibu mengandung..
bila diaorang (ibu-ibu mengandung) ajak pergi makan lamb chop kang.. makan je la lambchop..

bila tengok-tengok arkib gambar kat memory card saya,
eh terjumpa pulak gambar saya pergi party Eh! 20 Yang Anggun..
memang tak di update kan pun ke dalam blog ni..

Ohhh.. baru ingattt..
mase saya pergi party ni dulu, mase tu masa anak-anak kesayangan saya

masa saya ke party ni pon dulu.. pergi dari hospital.. huhuhu..
walaupun berat hati sebenarnya nak pergi..saya dayakan juga ..
sebab dah confirmkan to attend dah sebelum anak-anak admit tu lagi dah..
nak tanak kena gak hadir, tak baik spoilkan janji kan..

berlangsung pada 13 November 2013 bertempat di kelab Vertigo, Tingkat 16 (rooftop) The Gardens.
started 7.30mlm. hah! elok sangat.. huhuhu
party start mase azan berkumandang..  seb baik bendera naik mase tu.. selamat la..




OOTD saya di hari itu..
mula-mula saya pakai belt jenis rantai tu..
pergi whatsapp kan gambar dah siap belt bagai tu kat en abah..,
sekalinya dia reply "amboii.. lawa nyaa??"
hahhh...ade tanda soal kat ayat tu..itu kire ayat warning tu... baik toksah ber belt-belt nya kann..
campakkan terus belt tu ke tepi..

kat sana, jumpa dengan adik manis si ayujean ni ha..
awal-awal sebelum party tu lagi dah message² dah tanye dia jadi pergi ke idok..
seram jugak memikir pergi party happening takde geng.

pastu ade gak dgn retis blogger si nizamijam ni..
seb baik dah ade amik gambar dengan dia aritu.. dapat gak la merasa ambik gambar bersama..
ijam ni skrg dah banyak berlakon dah.. insyaallah dik.. lapang rezki kot-kot lepas ni.
boleh jadi pelakon terkenal..
hah sampai terpejam mata hakak ko dek silaunya bergambar dengan ko jam.. hahahaha...

gambar closeup .. eccheyy cheyy..
me and ayu..
tak sangka boleh pakai baju sama warna.. dah macam berjanji pulak kan..

saya dapat goodie bag Eh!.
ade t-shirt Dressing Paula, calculator Casio besar .
#gambar dengan silauan lighting berwarna warni ala-ala disco kot..
#gambar tanpa silauan lighting berwarna warni ..

ramai artis mase tu..
tapi ai ni kan dah makcik-makcik.. bukannya kenal sangat .. hahaha..
seb baik ade ayu.. dia lah yang heret hakak ni ke sana sini amik gambar dengan retis..
1st tangkapan dengan nad zainal dan Azwan kombos..
sporting.. comey dan cantik la nad depan-depan..
siap minta bergambar lagi sekali .. hahahaha tak puas ..


gambar 2nd - Saya dan Ryzal.. eh! sedondon lah kita..


gambar 3rd - saya dan Arja Lee..

tak lama pun saya stay di situ..
bila start je majlis pukul 8.30 tu, tunggu 20minit je kot..
saya dah balik. Tak sedap hati ninggalkan anak-anak di hospital
masa perjalanan pulang keluar tu nampak Dynas tengah di interview si Ayie Stailista ..

sempat ler saya snap gambar dynas ni sekejap.. hahahaha..
apa-apa pun, saya happy juga dapat tengok artis-artis,
lampu-lampu yang kemainnya menyilaukan mata.
bunyi-bunyi an yang kemainnya kuat..
terima kasih sabrina, atas tiket giveaway yang diberikan..
hakak enjoyy sangat..






6 comments:

Sobri Yaacob said...

wow akak..
seronoknya..
actually saya x kisah sngat artis2 tu..tiba bila akak bgambar dgn artis..saya x leh beza..mana satu artis..mana satu akak..akak pun dah mcm artis :) he..he,,

ietams said...

Sobri,
betul ke dah macam artis..
hak3x.. cepat vote hakak..
buleh menang award lak lepas ni.
kekekeke...

wantie said...

bestnyer.... betul tu nad zainal memang cantik. suka suka suka dia...

izan mama mia said...

laa ingat retis baru tadi..hahaha..dah cantik cam retis dah

lizz said...

waa....meriah gitu.....kemain jelita dia dah macam artis gak...ader iras2 dato ct...

Kesuma Angsana said...

amboi dah mcm ala2 retis gitu !

Sensasi nya..,

Us together..