Wednesday, December 11, 2013

AMBI PUR SMELLY TO SMILEY SHOW CASE




Bertempat di Lower Ground Floor Concourse – BERJAYA TIMES SQUARE,
1hb-3hb Disember yang lalu AmbiPur melancarkan Showcase Smelly to Smiley Campaign..
bermula 10 pagi hingga ke jam 10 malam pameran ini di buka.

disamping ada juga jualan untuk produk-produk pewangi ambi Pur,
ade juga ruang-ruang ujian "Smelly to Smiley"

pengunjung dapat mencuba untuk buat ujian bau.
masuk ke bilik yang penuh dengan bau busuk dengan mata tertutup,
ape yg kita dapat bau dalam bilik tu ??

haa.. bau wangi aje yang wujud! langsung tak terbau bauan yang berbau..
betapa power nya bau pewangi Ambi Pur ni kan..
dapat tewaskan bau-bau busuk yang ade dalam bilik busuk tu..































Kereta yang oldschool pun ade bau kan..?
AmbiPur datangkan khas Combi untuk sesiapa yang minat nak buat Smelly to Smiley Challenge ni..
spray kan aje pewangi..
Zass! terus wangi sewanginya Combi ni..





























DJ EraFM, Ray & Haniff bersama-sama adik beradik selebriti Hunny & Hafiz Hathim
turut sama menjayakan showcase ni..




























bila artis-artis ni ade.., diaorang tak terkecuali dari jalankan ujian Smelly to Smiley ni..
jawapan Ray & Haniff mase ujian berlansung buat pengunjung tak kering gusi..
mereka ni memang pasangan kelakar..
tapi memang serious AmbiPur terbukti dapat tukarkan bau busuk ke bau wangi..
tak caye? cube la sendiri..
sedap terus bau sekeliling..
cuma sediakan duit aje la untuk membelinya kann...































bila majlis dah selesai saya pun bergambar-gambaran dengan mereka sang-sang selebriti..






























sehingga berjumpa lagi showcase #SmellytoSmiley @AmbiPurM..
saya peminat Pewangi Lavender @AmbiPurM.
kat rumah Lavender, kat office pun Lavender.. uh! Wangiiiiii..




4 comments:

Khir Khalid said...

Ambi pur mmg bagus.. bau wangi berbaloi dgn harganya.. :)

Rizziela said...

Baru ajer beli untuk pewangai kereta :D

wantie said...

memang wangi kan..

nak naik bas sekolah tu. dulu kalau bas sekolah yang mcm tu. akak panggil Bas Kodey! hahaha...

inazamri said...

wah cerianya.best ambi pur kan

Sensasi nya..,

Us together..