Tuesday, September 24, 2013

Tak Boleh Komen


Alamakkk!!
apesal blog saya nihh..
tetiba kawan2 yg dikasihi tinggalkan
note kat cbox yang tak boleh nak tinggalkan komen.

UWAAAAA!! kenape ehh...
alahaii..
ni mesti ade error nih..
last week saya try ejas utk komen-komen ni ha..

sah le ni.. ade le bende yang tercicir ni..
sabar ye.. saya cube selesaikan ape yg problemo nih.

lame tak jenguk blog..
anak saya si ziyad dia demam.. siap pakej HFMD.
so minggu ni minggu berkurung dan dikurung

sorry yer.. silap saya kot komen tak boleh nak tinggal kat sini..

nanti saya try ejas eh!..




4 comments:

wantie said...

ha.. baru boleh komen. cam ni la baru best. nulis kat komen box. ngeee

GWS ziyad. makan ubat ye. good boy kena strong tau

wahida said...

ha, dah ejas eh...ni dah boleh ni...

Ietams said...

yey! berjaya juga saya ni kak..
risau jugak lansung tak boleh komen tu..

Farisya Anastasyia said...

silakan bertukar ke wordpress.hehehe..untuk maklumat lanjut,sila contact yer.. :P

Sensasi nya..,

Us together..