Friday, September 13, 2013

suka nya saya dapat jumpa YB Khairy Jamaluddin .. ^__^


MILO jenama terkenal sepanjang zaman ade buat pelancaran kempen "Tenaga untuk Juara" yang dirasmikan oleh YB En. Khairy Jamaluddin, Menteri Belia dan Sukan Malaysia pada 5 September 13 
bertempat di Pusat Akuatik Nasional Bukit Jalil....

sape tak tau Pusat Akuatik ni.. boleh geng dengan saya... hahahaha..
seb baik ade Waze. konfiden weiii guna waze. konon teknologi lah sangatnya kan..
opis saya kan dekat area palace Golden Horses tu.. kenalah lalu jalan dari TPM...

nak jadik cerita hujan lebat lak pagi tu.. hah! hambek ko!
lalu jalan depan apartment kondo segala opposite Gate C, D, Stadium Bkt Jalil tu .. ,
habis hilang  segala navigator si waze tu.. .. ni nak salahkan satelit ke internet ke salah driver???
hahaha.. pengaruh en abah la ni.. nak pergi tempat sejengkal dari rumah pun nak ber GPS segala..
bila connection sangkut mcm tu dah menggelupur tak tau jalan ke mana.. hamekaw!!
merasalah berpusing-pusing uturn sane sini kat traffic light... hahahaha.. padan dgn muka sendiri...

kesudahannya main pakat masuk je dekat Gate B stadium, 
dengan muka berbajek kiut dan sopan saya pun bertanya dgn budi bahasanya kemanakah arahnya pusat akuatik tu dengan aney jaga parking..
mesti aney tu pelik.. org Ulu mane gaknya datang stadium tanye soklan macam saya...
hahaha.. hade haku kesahhh?? janji saya sampai ke destinasi.. malu sekejap je.. 
bukan dia kenal pun saya ni sape (ayat kaver diri yg benornye tu..hihihihi)

kempen Milo® "Tenaga untuk Juara" sebenarnya bukan hanya sekadar penajaan, 
ia bermatlamat untuk mendorong dan memacu 
bakat-bakat muda di dalam bidang sukan utk berusaha dgn lebih gigih 
dan mencapai kejayaan pada usia muda serta turut 
memberi inspirasi kepada ibu bapa supaya dapat support anak-anak untuk menceburi 
bidang sukan dari kecik lagi..

macam anak-anak saya ni ha.. perghhh... kemain sakan mengaktifkan diri..
tak boleh weh nak duduk diam dalam sesaat.. bizi kebeno buat kerja.
ini kalau duduk statik dalam seminit, 
mau dia rasa hazab bagai nak pengsan kot.. *matikla kutuk anak sendirik..hikk!!...
tapi takpe.. tu dugaan Allah bagi kat saya.. supaya sentiasa cergas jangan jadi lembap.
kang lembap semedang kang.. mau muka pun bengkak sembap.. ehhh??..
terima kasih anak-anak ku.. kamulah inspirasi ibu.. #tetiba..


so... marilah kita layan gambar-gambar di hari kejadian...,











mula-mula sekali  saya kene ucap terima kasih banyak kat yana,  
kalau tak disebabkan dia war-warkan kat wallnya dpt invitation majlis ni kat FB,
memang tak merasa la saya nak join jumpe KJ yang hensem teww..awww!



sebahagian blogger yang ada rasanya..
kebanyak dari mereka adalah blogger-blogger famous... huhuhu.. ai is malu juga..
tapi malu-malunya pun.... muka happy tetap menteng.. hihihihi
antara blogger hebak-hebak yg ada sini yg saya tau ,

yg lelain... tak sempat nak bertanya.. hihihi.. malu pun ye jugak ...hihihihi lagi..

kami lagi.., ekslusif dengan YB En Khairy Jamaluddin..

dan kami lagi,
ehhh.. macam tak cukup la nak bergambar dengan KJ... 
kami lagi.... CikLilySohoqueUzairMrJockoNannieYanaShakiddo.. bersama... YB Khairy.






peace special dari beliauu....
hensemmmm sangat sangat kannn...
memang beliau YB yang sporting.. ai loike ribu juta kali..

p/s: sila jangan over nak mimpi kan peace beliau yer..
 kasik can pada ai sorang aje nak mimpi.....hakhakhak....

gambar2 ni saya kredit pada NannieYana,
mereka berdua punya gambar ni... seb baik dorang sudi sharekan kat saya..
kalau idakk.. memang takde le gambar2..
tak boleh la weh.. ketarrr sangat-sangat tangan aiols nak snap gambar KJ.. 
ai nebes sangat-sangat hokeyy..  ~_~









3 comments:

YaNa Yassin said...

Hensem dan bijak, tue lah KJ.... lain kali klu ada event lagi join lah, lelama leh kenal ramai lagi blogger.

Rosmadi Shakri said...

Bertuah la dpt jumpa YB ;)

Ietams said...

memang hensem dan bijak kan yana..
padan sgt la bijak dan hensem tu utk beliau..
pstt pstt..yana ade event beat2 mcm ni jgn lupakan akak lagi tau..

hai mr jocko..
maunye tak bertuah..ai teruja lagi... kj tuu..

Sensasi nya..,

Us together..