Friday, July 12, 2013

Banyak cerita tapi belom habis nak cerita..


dah 3 ramadhan kan hari ni.
terasa cepat pulak masa dan hari berlalu.
Syukur alhamdulillah dapat saya berpuasa dgn sihat walafiat. 
memang sebulan dah yang lalu saya ajar perut tahan dari makan tengahri.
membedal makanan berat di waktu pagi hari tika subuh.
makanya tidak la terkulai  macam daun tak cukup air.. hihihi...

eh ramadhan kali ni, ramadhan yang indah untuk saya sekuarga.
Yes! haziq join puasa sekali..
walau pun kesian sangat tengok dia.. tapi ku tahan kan hati Jebattt...

kalau tak train dia dari sekarang.. bila lagi saya nak train dia kann..
kawan dia iman anak puan Sob dah start belaja puasa dr tahun lepas lagi..
alhamdulillah dah dapat 2 hari haziq puasa...

haziq di hari pertama bersahur..
mukanye series jelas nampak muka terpaksa kene gamba oleh ibunya... huhuhu..
go haziq go!..
hari ni dia ade field trip ke Animal Farm kat Equine Park..
harap-harapnya puase dia penuh la hendaknya hari ni..






last...
but not lease.....,












































gambo ibunya mesti kene enterprem kat blog...,
hakhakhak..

 



gamba saya minggu lepas sebelum poser.
balik drive sensorang ke hospital Kuala Pilah... (series kengantukan memandu sensorang)
mak saya ade pembedahan buang katarak kat mata kirinya.

selamat berpuasa semua!.. jangan puasa yang yok yer...
















5 comments:

atty's said...

syabas haziq..gudboy

Rizziela said...

Haziq dah berapa tahun? bagusnya dah belajar berpuasa

wantie said...

go..haziq go. Syabas dah dapat dua hari.

kalau akak pun drive sengsorang jejauh leh ngantuk jugak. That whay hubby tak bagi drive sendiri balik kampung.

Ietams said...

tq kak ty!

Ietams said...

rizziela;
umo haziq 6thn... dia dah stat belaja puasa tahun ni.
malu dgn kwn sekolah pun ye juga tuu..


kak wantie..
tq sapot!
dia duduk sekolah mmg cemerlang dia puase.
harap2 nya dapat la byk hari dia berpuasa.
tapi mmg ye la kak... series ngantuk drive jejauh senaorang...huhuhu

Sensasi nya..,

Us together..