Tuesday, June 25, 2013

Selepas pulih..nye dia..,



setelah sekian lamanye blog ni sepi..,
akhirnya ade juga seketul dua kembali bernafas.. eceh!

boring juga surf internet guna handphone je.. tak puas mata memandang.
nak taip lagi lah sangat!
kalo jari runcing cutting model ampun lagi..
ni jari resaksa kemain tembam.. semedangnye typo,.. adoii?

sejak isnin saya dah start blogwalking, cume takde idea sangat nak updet blog.. hewhewhew..
broadband punye pasal le ni!,..
eh silap...
simcard broadband saya dah bengong..
seb baik pujuk rayu saya di makan juga oleh en. abah.
dapat dia membantu saya tukarkan simcard tu kat celcom
(eceh! kemain formal.. ayat membantu hokehhh!)

makanya sekarang, boleh la nampak blog sendu saya kembali beraksi.. hoyyeh!!


buat penat je lawa² semalam tau.. patutnya nak interview orang.
sekalinya budak tu tak datang?? haishhhh!! ape daaa... budak² zaman sekarang...




2 comments:

Kesuma Angsana said...

hehehehe so berseronoklah yer ! happy blogging

wantie said...

ooo...patut la sepi jerk. Tak pe pelan pelan kayuh.

kan ke menda tu dah tulun kamu tuk updated lelaju.

adoi... lenkali tak yah bersiap . buat buat selekeh, ada pulak yg datang tu..

Sensasi nya..,

Us together..