Friday, June 7, 2013

Happy Birthday to you Mum, the most Gorgeous Women in My Life


walaupun lambat sehari..
saya tetap nak buat special entry untuk wish birthday mak saya.
6 June semalam birthday mak saya..  Happy birthday mak...
akak doakan mak sentiasa sihat, happy dan comel sentiasa.. akak sayangkan mak.. sayang sangat-sangat!
(uwaaa sebak lak hati...)

ni mak kesayangan & kecintaan saya..
selamat hari ulangtahun yg ke 61 mak..
umurnya aje yang makin naik..  tapi mak tak berubah sikit pun.. same je cantik akak tengok..
dari dulu hingga sekarang.

i love you mak!


eh lupa nak ckp.. gambo ni akak guna gambo mase raya aritu..


ha ni gambo kita yg latest!
hari rabu ritu amik gambo kat IJN,,
akak sayang ketat-ketat ngan mak..
takde org lain boleh ganti..
sebab mak garang & tegas mase akak kecik dulu la yg boleh buatkan akak jadi superwoman sekarang ni
kalau lah mak manjekan akak dari segala kerja-kerja rumah,
mau akak ni jadi superMalas punye pompuan .. hew..hew..hew..
terima kasih mak! love you soooo much.. mmmuahhh!

#dah cemane ler si afiq muiz tu teruk no ckp maknya bukan2 tu...harap muka je hensem,, tang manners?? ke laut wehh, 
haihhh la.. manusia..manusia..




3 comments:

wantie said...

tengok le tu. bila kamu dengan penuh aksi. di manakah tangan mak kamu. masih lagi nak pegang walker cucu.

itulah kan, bila namanya ibu sentiasa pantau keselamatan anak dan cucu.

happy b'day to your mom. moga korang bahagia selalu.

Ena said...

hepi besday buat mak awak.. sama tarikh ngan MIL kita..

MayaYunus said...

Epi bdy makcik akk puan zulie...mga pnjg umur dn diberikn kesihatan ...

Apiq muiz tu tanggang! Gamaknya mak dia kutip dia dr longkang kut takpun dia x lahir dr perut mak dia...dia dtg dr perut gf dia yg mulut busuk

Sensasi nya..,

Us together..