Friday, June 14, 2013

haisshhh takde


salam jumaat.
takde modal nak update.. kerja banyak..  bosan pon ye gak. eh tapiii,
kerja whatsapps pon banyak (hiks!)
kerja facebook pun banyak (wakakaka...)

dapat parcel dari HR department tadi.. dapat dvd.. erm... takde menarik pun..
tak sudah² utk update polisi la itu la ini la.. bla..bla..bla.. bla... pftttt...

sebenarnya mood bekerja saya sudah hilangg..
malam ni insyaallah saya nak ke melaka.. kazen nak kawin.. yeyy! pak kepang kepung! bunyik kompang
ai suka yang hamat hamat pegi kenduri kawin. (macam ai pulak yg jadi pengantin..)

okey semua.. peaceee!
hari ni saya gigih menSHAWLing kan diri.. kekunun dah lawo sangat ler ni kan.. inner tudung main sebat je hat lame.. hah! hambek ko mengkomot hok hek... hahahahaha... asal boleh aje..






3 comments:

wantie said...

Inai dah ada tu kattangan. tak pe pejam pejam mata tu ingatkan zaman naik pelain dosulu. hehehehe...


Kesuma Angsana said...

comey2!

Liza Razak said...

comel la sis pakai shawl :)

Sensasi nya..,

Us together..