Thursday, April 25, 2013

anak kita hot!

geli hati makcik ni bila ada anak-anak yang hot.(haziq & ziyad). #ttdmka
bila dah hawt lah sangat macam ni..,
pakai baju tidur pergi hospital pun dah kena kejar dgn anak dara... mihmihmihhhh...







haa.... baru lah betul updating... baru buleh published..
ade ke tadi.. tengah ejas sane sini tetibe je hang?? ape daa..
ni gaknya celcom mula le nak block usage kite ni..
dah cukup bulan kan.. itu je le kejenye dorang ni.. macam kan takde keje lain.






5 comments:

wantie said...

hello.. abang encem tunggu kita sama ...

imie fatiema said...

hehe tu belum bujang lagi tu nanti pening kepala emaknya

MrS. F!zA said...

hihi melaju je anak dara keja ziyyad..

aCik Anie said...

hehehe...ziyad ada peminat yer..

Ietams said...

acik wantie...
alamak.. lariiiii..hihihihi..

imie..
pusing2 pala..

fiza..
memang laju.. malu betul ayah gegel tu
tngok ank daranya ngejor org bujang..hahaha

acik ani..
tula..peminat la cik... tatutttt

Sensasi nya..,

Us together..