Thursday, March 21, 2013

baju kurung kasih sayang


dedulu kain baju kurung banyak
yang ade nama.. kan,
kadang ada kain azura sempena cerita azura tgh hawt mase tu..

pastu kain seri balas sempena nama lagu ct nurhaliza yg tgh hawt mase tu..
banyak lagi lah name kain yg
dikaitkan dgn nama name glemer.

hari ni saya pakai baju kurung kasih sayang..
mihmihmih....
bukannya kain tu name kain kasih sayang.
bukan juga baju baru.
baju zaman sekolah2 je baju ni (gile misekin)

dek sebab saya rasa special sangat pakai baju kurung ni hari ni...saya namakan baju kurung saya ni
baju kurung kasih sayang...hakhakhak...
pasal??
en abah aiols ironkan baju kite arini. ..
wahhh! eksaited gile haku weh...
hingat senang yang berhormat ni ironkan bajuu kitee??

julung2 kali niehhh...
sejak dua menjak bebanan kerja beliau makin bertambah tambah..
dan sejak dia lagi sayang sistem2 dan lappynya tu dari kami, (eh mmg dr dulu dia membizi cenggitu)
memang bantuan dari en abah sesekali mcm ni,
memang betul2 buat makcik ni terharu..huhuhu.

perasaan kite hari ni macam munger munger je rase pakai baju ni dgn penuh rasa kasih sayang.

eh orang laki ni kalu tetiba bagus macam ni
kite kene puji melambung2 seikhlas hati tau..
sok2 mesti dia rasa rajin lagi nak tolong kite.
mane tau kan? hihihihi..

Published with Blogger-droid v2.0.10

7 comments:

Suliana said...

untunglah ada org gosokkan baju. kita cari baju yg tak payah iron :-)

my heart said...

maknanyer acik dah kurus tu..nampak slim pn ietams kita

YaNa Yassin said...

serius ?? untung lah. Mesti rasa macam cik abg peluk jer kan sbb dia yang iron :)

wantie said...

bertuah body. ish.. kita pun tak ingat bila hubby iron baju kita. eh ada ke dia iron? hahahaha...

izan mama mia said...

hahhah..bestnya pakai bj org iron kan...bertuah laa

Kesuma Angsana said...

hehehe betul sgt2 tu !

adzairdawati makdara said...

bestnyaaaaa masih mempunyai ayah.. mak dara dah takde ayah dah.. :(

Sensasi nya..,

Us together..