Thursday, February 7, 2013

Untuk suami saya


saya update entry hari ni khas di tuju untuk en abah somi saya.
pada somi orang lain jangan perasan ehh.. hak3x......  \(^____^)/

bang..,  tadi lunch hour ibu pergi Giant..
niat nak pergi beli mee laksa yg kering tu.. (sebab ingat mlm ni nak buat laksa)
sekalinya.., kan,
dalam perjalanan dari parking ke giant tu..
lalu depan kedai kasut..
lepas tu kan nampak iklan diskaun 50% kat kedai kasut tu.,
mula-mulanya saje-saje cuba-cuba jer kat kaki..

sekali nya kan,,.. Eh! termuat lahhh!?
Eh Ter cantik la..!?
ter saiz pulak?!
pastu Eh lagi..!
Eh!... Eh! .. dan...Eh... tetiba terbeli??!

baanggg....,
(dgn suara manja & mata kelip-kelip)

cantik tak????

.
.
..
.


ibu dah beli & pakai terus..
buat pakai raya nanti,.






.
.















4 comments:

aCik Anie said...

awalnya beli kasut raya..
psttt.. tudung dah beli?..

Ietams said...

cik anie,
kasut raya fatt choii.. hak3x.
tudung takyah beli lagi la skrg ni.
mahey² rege

izan mama mia said...

buat pakai raya,..lambat lagi tuu..er raya cina ker...sbb raya posa kan main jauh lagi

Ietams said...

memang utk raya cina pun #izan mama mia

Sensasi nya..,

Us together..