Tuesday, January 8, 2013

trip to melaka


minggu penghujung tahun 2012 yang lalu,
saya ke Melaka,
memfollow rombongan peminangan sepupu.

banyak gambar nak di letak, tapi semua masih didalam henpon,
nak ku hapdet dari telepon kang, tah hape-hape nye yg di tulis..
touchscreen keypad memang tak molek di guna oleh si tangan tembam macam urs truly.. (^___^)


saya bersama ziyad yg tidur dan di apit oleh anak-anak buah kesayangan..,
yang amik gambar kami mase ni kakak sulong bebudak dua orang ni..
..
mase ni kami tengah berenti solat kat masjid air molek..
mase ni la sesi membetul² barang² hantaran, betul²kan make up..

 

lepas habis majlis, keluarga kecik saya, keluarga along saya, mak abah adik bungsu saya
dan keluarga busu jamil pi meronda-ronda bando Melake..
keluar je dari  air molek, zasss saya tukar baju dan seluar dalam kereta. hakhakhakhak..
psstt.. takkan nak jenjalan kelek anak kecik berbaju kurung... huishhh susah..
tibe time ziyad nak nyusu jadi satu keje lak selak sane sini baju kurung...

 

cerita selanjutnya, nanti-nanti sambung.

2 comments:

wantie said...

ooo.. ada majlis kat sana. sama la kita. kalau guna touchscreen asyik typing error je.

Kesuma Angsana said...

baru je balik dari melaka cuti2 hehehe

Sensasi nya..,

Us together..