Friday, December 28, 2012

tahun 2012

tahun 2012..
insya allah umur panjang berjumpa kita lagi di tahun 2013,
tinggal beberapa hari je lagi nak ke tahun baru.

so apa pencapaian yang kita dapat di tahun 2012?

saya?
'
'
'
saya dapat lagi anak lelaki di tahun 2012.. yeyyyy!
walaupun agak berdebar-debar menanti kelahirannya... suatu masa yang lalu,
tapi kehadiran ziyad macam lebih melengkapi lagi kuarga kecik saya.. (*___^)V

sejak ada ziyad, abg long dah boleh independent dan boleh di harap
dan yang paling mengkagumkan lagi
en. abah lowered sikit hangin dengan haziq.. kekekeke...
bagus ziyad! kalau abah nak marah-marah abg long, adik ziyad protect abg long tau..
kalau abah marah² ibu tak tentu pasal, jom kita lari bertiga.. muahahaha..ops!

tapi kalau abg long & adik ziyad kena marah dgn ibu, apesal semua nak pelok ibu nihh??
rimas ibu di buatnya..

saya sentiasa doakan agar kami sekuarga sentiasa berbahagia, aman dan damai,
di lapangkan rezki..
di berikan kesihatan yang baik sentiasa,
di berikan sihat tubuh badan





#Dua hero yang bikin gamat seisi rumah!... haihh..!


#ziyad si budak manja tapi ego & pemalu.


#abg long haziq yang tak sudah² perasan macho, tak boleh dekat², pelok², cium², gambar²,
dah besar lah kononnya tu


dan saya doakan diri saya sentiasa di berikan tenaga yang kuat dan tinggikan kesabaran saya
dalam menghadapi cabaran mendidik, menjaga & membesarkan anak-anak saya. Amin.


dan pesanan saya untuk en. abah,
"bang, belanja kiteorang holiday tahun baru ni??
bosan la duduk rumah yang bersepah ni.."
#gigih iols warnakan tulisan merah pesanan ni.. wakakaka...

2012 umur 32,
2013?...,


33 lorr!.
.
.
.
.
.
.
.
selamat berhujung minggu & tahun baru untuk semua...!




.....


















4 comments:

YaNa Yassin said...

naaaak anak gaak,. hahahaha, sape suh kawin lmbat kan. thn depan makin tuaaa lor.

MayaYunus said...

Kejab je masa ni..mcm tak caya dah 3series umur kita kan??? Aku doakn agar ko sefamili di blessing selalu..amin

MayaYunus said...

Kejab je masa ni..mcm tak caya dah 3series umur kita kan??? Aku doakn agar ko sefamili di blessing selalu..amin

Wan Afzan said...

33 muda lg.. Hee

Sensasi nya..,

Us together..